CSSD Finala Națională- Îndrăznește! Implică-te! Trăiește!

0
30 views

Vă așteptăm cu mic cu mare, sâmbătă 19.05.2018, ora 15:00 la Sala Polivalentă din Bistrița, să vă susțineți echipa favorită la Finala Națională CSSD (Cupa Școlilor la Street Dance).
Cupa Școlilor la Street Dance, este singura competiție de street dance între unitățile de învățământ la nivel național, ajunsă anul acesta la ediția cu numărul X.
La Finala Națională se vor întrece primele 3 cele mai bune echipe din licee și școli gimnaziale, din 8 județe organizatoare de CSSD + echipe care doresc să participe din alte județe unde nu s-a desfășurat competiția CSSD.
Așadar, cheamă-ți prietenii, apropiații și cei cu care vrei să împarți aceste momente magice și încarcă-te de energie și voie bună prin intermediul dansului!

Intrare: 15 lei (reducere 5 lei cu biletul de la etapa județeana CSSD Bistrița – Năsăud) .

Îndrăzneşte! Implică-te! Trăieşte!

Îndrăzneşte să participi şi tu! Implică-te în formarea unei echipe! Trăieşte o experienţă unică, în mega evenimentul anului CSSD!

CSSD Finala Națională- Îndrăznește! Implică-te! Trăiește!

Articolul precedentSortit schimbarii, mereu altfel
Articolul următorRap-ul bistrițean: trupa Mad House
Elevă la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița Clasa a XI a B Redactor la revista scolii în perioada 2015-2016, mentiune la Concursul național Steps to my future , Premiul 1 la Concursul Județean de eseuri “Mesajul meu antidrog”, locul I la Concursul Județean de Educație rutieră și participarea doi ani consecutiv la faza națională.