Vino și tu la Havana Pool Party!

0
17 views

Încă nu v-ați făcut planuri de weekend?
Noi avem cea mai bună rețetă pentru a începe weekendul în forță, iar după cum bine știți, un weekend reușit se cunoaște încă de vineri!

Casa Ema vă invită să dați împreună startul petrecerilor la piscină, vineri 11.05.2018, începând cu ora 22:00, alături de DJ Dino la Havana Pool Party. Iar ca rețeta să fie completă, se vor servi vinuri de la Crama Jelna și cele mai bune cocktailuri de la The Drinks Store; de aici și până la a te simții ca în Havana, mai este doar un pas și anume, participarea!

Casa Ema mai are și cinci surprize pentru voi – adică cinci invitații la party. Tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE la postarea de pe wall-ul evenimentului și să dați tag într-un comentariu celor trei prieteni (sau mai mulți) care vor să se distreze.

Să nu uităm de atenția care se îndreaptă către fete la fiecare party marca Casa Ema! De această dată, toate fetele care vin la party vor primi câte un pahar de vin roze produs de Darius Pripon, vin ediție limitată.
Toate ingredientele unui super party fiind spuse, vă așteptăm la Havana Pool Party!
Biletele le găsiți la recepția Casa Ema.

Havana Pool Party

 

Articolul precedentBellydancer-ul Dalilah s-a reîncarnat în Denisa Mikesz
Articolul următorMirajul copilăriei
Elevă la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița Clasa a XI a B Redactor la revista scolii în perioada 2015-2016, mentiune la Concursul național Steps to my future , Premiul 1 la Concursul Județean de eseuri “Mesajul meu antidrog”, locul I la Concursul Județean de Educație rutieră și participarea doi ani consecutiv la faza națională.