Interviu exclusiv: ( Mircea ) Bravo la femei!

0
1.320 views

Î: Oamenii te cataloghează drept îndrăzneț. Întotdeauna ai fost așa?

R: E o abilitate care se dezvoltă, am avut o perioadă în care jucam poker, la poker studiezi foarte mult body language, din partea respectivă a fost un pas să mă mut pe dinamica facială, modul în care ne comportăm și efectiv citeam și mergeam să pun în aplicare. Am făcut o religie din chestia de a ieși din zona de confort. Să zicem că eu văd o fată drăguță, și apar tot felul de întrebări, oare dacă are prieten, oare dacă mă refuză… și eu mi-am dezvoltat regretul. ”Dacă nu merg o să regret” mi-e așa de frică de asta, încat am început să îmi reprogramez mintea și să am mai mult curaj.

Î: Abordezi fete și în viața personală la fel de funny și făcând pe “naivul” ca în clipurile tale?

R: Da, acela era modul în care le abordam în urmă cu 3-4 ani și era OK, acum dacă le abordez așa ,ele cred că e ceva la mișto și trebuie să contra balansez. Eu sunt prea funny, trebuie să fiu puțin în cealaltă direcție să vadă fata că e ceva mai serios, dar dacă o fată nu m-ar cunoaște, așa aș merge cu abordarea respectivă.

Î: Ce s-a schimbat în relația ta cu fetele de când “ești mare vedetă”?

R: Înainte puteam să fiu ăla funny, acum nasc un complex. Tot timpul fetele stau cu garda pusă, cred că sunt superficial că glumesc. Mie chiar îmi place să cunosc oameni. Trebuie să trecem de primul blocaj, sunt fete care sunt sigur că ar fi vrut să vorbim, să ieșim, dar se blochează undeva pe parcurs pentru că nu merge conversația trebuie să fiu eu mai dominant.

Î: Tu tot timpul ai fost funny, acuma ai și partea în care lumea te vede de succes. Pentru ce te vor femeile acum când scrie succes pe tine?

R: Eu cred că femeile își doresc emoții pozitive mai mult decât bani, tot timpul m-am gândit că ele vor să mă experimenteze. Eu emoții pozitive le-am oferit și înainte și acum. Se conectează la un nivel de autenticitate. Femeia preferă un bărbat care știe cine îi, se indentifică prin ăla, îi iubita lu’ ăla. Parcă o ajută să își identifice direcția dacă știe excat cine este el. Femeile caută cel mai mult autenticitatea.

Î: Asta funcționează peste tot? De exemplu, te duci la agățat în club?

R: Da, cum să nu dar nu neapărat la agățat, agățatul mai frumos mi se pare în timpul zilei, să interacționezi cu persoana, dar e ca și cum ai sări cu parașuta, e ceva mult mai intens, e un amestec de stimuli și sunt multe provocări acolo, e foarte mare presiunea socială, e muzica, lumea te vede. Pentru că încerci să fii autentic.

Î: Vrei să te însori?

R: Depinde ce înțelegi prin însurat, dacă te referi printr-un act oficial, nu. Eu nu cred în căsătorie, este părerea mea. Poate peste o perioadă de timp o să îmi schimb părerea asta poate chiar peste o lună, trei luni, șase luni o să întâlnesc o persoană sau o să citesc o carte, cine știe. Cred că este vorba de o frică, adică la bătrânețe bunicul meu știa că are pe cineva și era bine. Nu, mie nu mi se pare normal asta, în general noi vedem familia ca fiind ceva foarte important pentru că venim din comunism. Omul prin natura lui vrea să fie expansiv, să creeze, să dezvolte lucruri, dacă îți imaginezi că ești în perioada comunistă și lucrezi într-o fabrică, este imposibil să dezvolți ceva la job-ul tău, stagnezi timp de 30 de ani, avere nu puteai face. Astfel singura metodă prin care puteai să te exprimi ca și creator era familia, îți făceai o soție, copii. Din cauza asta părinți care au fost singura opțiune de a te simți om, au spus: ,,Căsătorește-te, fă-ți o familie pentru că ei acolo au simțit că au dezvoltat ceva. România fiind un popor ortodox crede că bătrânețea este nașpa. Ultima carte din Biblie îți induce încă de la început că oricum ar fi merge spre rău, chiar dacă avem vieți de 100 de ori mai bune decât cei care au murit în Primul Război Mondial. Cu cât trece timpul noi devenim mai nostalgici față de trecut și viitorul îl vedem mai nașpa pentru că așa ne-a indus credința ortodoxă. Dar de fapt bătrânețea poate să fie cam cel mai mare beneficiu. Gândește-te să fii ultra deștept, să ai bani și să ai și timp, cât de tare poate să fie. La tehnologia care există acum chiar poți la 80-90 de ani să ai o viață bună, în străinătate există oameni care la 80 de ani merg și fac turul lumii nu așteaptă să se termine viața lor. Dacă ai o perspectivă asupra vieții nu cred că mai trebuie să te asiguri că nu ești singur la bătrânețe. Eu văd lucrurile în felul următor, trebuie să te îndrepți spre ceva nu ca să fugi spre ceva. Nu trebuie să fugi de singurătate, trebuie să îți dorești persoana respectivă, să o iubești. Nu mi se pare normal să stai cu o persoană ca să îți vindeci ție problemele, mai întâi rezolvă-ți problemele tale și după intră într-o relație.

Î: Spune-mi o chestie surprinzătoare pe care ți-a zis-o odată o femeie.

R: Vreau să te pun pe lista mea de „bifați”, mi s-a spus în București, o mentalitate specific feminină.

Balatici Alexandra

Bontaș Gina

Epure Denisa Lorena

Articolul precedentEfectul Werther și frumusețea suicidului
Articolul următorVeronicăi mele
A absolvit Liceul Teoretic Solomon Haliță- Sîngeorz-Băi, profil filologie, în prezent este stundentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Babeș-Bolyai. A cochetat cu scrisul încă din copilărie, momente în care a schițat primele poezii care au pus de fapt bazele primei sale cărți. Până în prezent a scris două cărți. “De dorul tau...” o carte de poezii și proză scurtă “Certată cu Dragostea” un roman care surprinde perioada adolescentei. În mâna ei orice condei pare însuflețit!