Top 5 filme de dragoste

0
890 views

Astăzi mă gândeam să fac o listă de 5 filme de dragoste care merită neapărat vizionate.
Știm cu toții că filmele fac parte din viața noastră. Ce să faci în weekend, când ești liber? Am eu soluția, te uiți la un film. Prefer filmele de dragoste, deoarece acestea îți provoacă mii de emoții și sentimente. Și unde să plângi, dacă nu la un film de dragoste, mai ales dacă e dramă. Cred că sunt cea mai plângăcioasă persoana când vine vorba de asta. Trăiesc la maxim fiecare moment.

1.Primul film care pe mine m-a surprins a fost  “Absolut tot”, un film care m-a emoționat, fiind vorba despre o fată “alergică la oameni”, se poate una ca asta? Dacă vreți să vedeți trebuie neapărat să vedeți acest film sau să citiți cartea. Eu am încercat ambele variante și amândouă m-au încântat.

2.”Îndrăgostiți pentru totdeauna”, o adevărată dramă romantică, poate dragostea să triumfe? Rămâne să aflați voi asta, urmărind filmul. Sigur o să vă placă, la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie.

3.”O iubire de neuitat”, ce se întâmplă când un băiat rebel se îndrăgostește de tocilara clasei? Ei bine, e filmul la care efectiv am plâns. Faptul că se termină cu moartea fetei este o veritabilă dramă romantică. Este unul dintre filmele mele preferate. Merită văzut!

4.”3 metri deasupra cerului “, mai mult ca sigur unul dintre filmele care a fost văzut de majoritatea adolescenților. Dar nu aveam cum să nu amintesc de el. Filmul care pe mine m-a emoționat, m-a lăsat cu semne de întrebare. Poate dragostea să reziste tuturor celor care sunt împotrivă. Vă las pe voi să aflați.

5.Ultimul cântec prezintă povestea adolescentei rămasă grav afectată de divorțul părinților. Dar când dragostea o întâmpină, poate aceasta sa treacă fără sa o observe? Eu zic că merită văzut.

Vizionare plăcută! Aștept comentariile voastre dacă ați văzut unul dintre aceste filme și cum vi s-a părut!

Antonia Dumitru

Articolul precedentHomosexualitatea în societatea romanească
Articolul următorFii propriul tău erou!
Elevă la Colegiul Național George Coșbuc - Îi place să scrie poezii- Îi plac limbile străine( franceza, engleza) - Pe viitor își dorește să progreseze în domeniul limbilor străine - Face parte din echipa POV21 din martie 2018 și își dorește să își dezvolte spiritul de echipă și sa aducă un plus comunității prin propriile contribuții