Nyx Professional Makeup este o campanie cosmetică Americană ce face parte din campania  L’Oreal, fondată în Los Angeles. A fost numit Nyx după o zeiță greacă a nopții. Acest brand a devenit cunoscut si vândut în 70 de țări din întreaga lume, cucerind femeile de pretutindeni oferind produse la prețuri accesibile, dar de calitate profesională.

Hai recunoaste! Noi fetele nu ieșim din casă nearanjate având iluzia că cei din jur stârnesc controverse în legătură cu aspectul nostru fizic, chiar dacă aceste controverse sunt doar în mintea noastră, iar cei din jur apreciază naturalețea și frumusețea.

Fetelor aveți încredere, compoziția acestor produse este chiar frumoasă, absolut toate machiajele realizate cu aceste produse au fost apreciate și mereu au ieșit din tipare.

Rujurile au o textură perfectă cu un finiș matte rezistent pe tot parcursul zilei, având o gamă impresionantă de culori, pensule și creioane pentru orice tip de machiaj. Au niște produse foarte cool care merg foarte bine primăvara aceasta.

Iubesc efectiv aceste mici trucuri de înfrumusețare oferite de cei de la NYX.

Le poți folosi atât pentru ați evidenția farmecul natural cât și pentru a acoperi miciile imperfecțiuni.

Nu am avut probleme cu ele, apariția unor “monstruleți” sau ale unor pete pe față exceptând alergiile sau problemele dermatologice reprezentând produse rezistente la un preț accesibil.

Multe vloggarițe atât din Romania cât și din afară recomanda acest brand ,chiar și make-up profesionist. De toate pentru toți, mulțumim NYX România .

Camelia Burnari

Urs Andra