Top 5 rujuri mate

Iubim primăvara și culoarea, iar acest anotimp ne dă libertatea de a încerca diferite culori pentru a fi în centrul atenției de fiecare dată. Este sezonul rujurilor mate; nuanțe nude, nude pink, rosé, roșu și chiar grena, mov. Toate au cucerit femeile de pretutindeni. Pentru că majoritatea femeilor preferă rujurile mate, fie pentru lejeritatea formulei, finisajul acestora sau pentru pigmentarea lor, am alcătuit un top 5 rujuri mate accesibile la preț.

5.Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Este un ruj cremos cu textură ușoară, cu o mare putere de acoperire și rezistență îndelungată fiind îmbogățit cu Vitamina E și ulei de avocado pentru ca buzele să rămână moi și suple fără a le usca. Acest ruj are o gamă largă de culori fiind disponibil în 25 de culori diferite. Prețul este de 30 de lei.

4.Lipstick Absolute Matte de la Aura

După cum îi spune numele, Aura Absolute Matte e un lipstick cu textură superbă ce se uscă repede. Pe lângă faptul că se găsește la un preț acceptibil, este ușor de aplicat oferă buzelor un efect catifelat. Prețul este de 23 de lei.

3.Rouge Editon  Velvet

Rujurile Rouge Editon Velvet de la Bourjois promit un finish mat, catifelat și care rezistă pe buze. Asta promit și asta fac. Acestea sunt ușor de aplicat datorită pensulei, sunt foarte pigmentate și nu sunt greoaie pe buze. Singurul aspect care ar putea fi considerat dezavantaj este acela că rujurile vin doar în nuanțe de roșu. Prețul este de 45 de lei.

  1. Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Are o formulă de gel ce nu conține ceară, având  o aromă subtilă de mango și vanilie. Aplicatorul catifelat ajută la obținerea efectului de umplere a buzelor, oferind un finish mat și rezistent timp îndelungat pe buze. Îl găsiți la prețul de 42 de lei.

1.NYX Soft Matte Lip Cream

Acest ruj este un produs hipoalergenic ce nu blochează porii. Mirosul este unul dulce, caramelizat iar textura pe buze este una foarte lejeră. Are un grad de acoperire mare și nu lasă senzația de piele strânsă și uscată. Prețul este de 34 de lei.

 

Balatici Alexandra

Urs Andra Raluca