Cheers All Stars

"în Texte" by

Cheerleading-ul este un sport dinamic și provocator, care combină aptitudini sportive, dans, mobilitate și o atitudine pozitivă. Acrobațiile și pom-ponii sunt două componente importante, specifice acestui stil, reprezentând principala atracție pentru spectatori.

În liniștitul oraș,Bistrița, există o trupă care practică acest sport la care poți să te uiți doar dacă știi că nu ai probleme cardiace.

Clubul s-a înființat în 2012, în prezent, clubul este format din peste 100 de sportivi, împărțiți pe patru categorii de vârstă (baby, peewee, juniors, seniors), care în urma participării la concursuri naționale și internaționale, au adus județului nostru rezultate considerabile, printre care amintim: clasarea pe podiumul Campionatului Național de Majorete la fiecare participare de la înființare și până în prezent, participarea și clasarea în primele echipe la diverse concursuri regionale, naționale și europene de profil.

Cu toții le-am văzut la „România dansează” unde jurații au rămas speriați și profund impresionați de această artă a fricii, care naște adevărate artificii pentru privirea omului care nu se aruncă în aer, nu sare de colo-colo și nu stă într-un picior sprijinit în două brațe puternice, riscul fiind la fel de mare. Și la „Românii au talent” au reușit să îi impresioneze pe jurați, reușind să se califice în etapa următoare.

Trupa condusă la momentul de față de Roxana Lăpuște a promovat cheerleading-ul într-un maraton TV, după cum urmează: La Măruță, Neața cu Răzvan și Dani, Prietenii de la 11, Teo Show, Răi Da Buni, Star Matinal, Wow Bizz și Super Bingo Metropolis, asta permițându-i echipei să fie cunoscută pe plan internațional ca una dintre cele mai importante trupe de cheerleading din România. Un alt lucru cunoscut este că Cheers All Stars are un număr record de majorete, peste 100 de copii și adolescenți activând aici.

În luna mai a anului 2016 am fost organizatorii Campionatului Național de Majorete, care a fost un mare succes, participand peste 1.000 de majorete din 11 judete ale țării alături de un public la fel de numeros. Iar în acest an au obținut rezultate considerabile, participând ulterior și la Campionatul European de Cheerleading din Viena.

Și pentru că și-au dorit mereu  să fie alături de oameni care au nevoie de ajutor, în luna decembrie 2015 au fost organizatorii Spectacolului Caritabil „Cheers” la care au reușit să mobilizeze un număr impresionant de persoane pentru a o ajuta pe profesoara de religie, Crina Cârcu, care s-a luptat cu o boală necruțătoare. În luna decembrie a anului 2016 am organizat a doua ediție a Spectacolului Caritabil ”Cheers”, în urma căruia le-au oferit copiilor de la Preventoriul TBC din Ilișua cina în Ajunul Crăciunului cât și alte cadouri, iar în anul 2017 ne-am reunit pe scenă în pași de dans și acorduri muzicale caritabile pentru a-l ajuta pe Ionuț Zăvoianu.

Sportul înseamnă pentru acești oameni o șansă la o a doua viață. Și-o trăiesc prin exerciții de gimnastică, combinate cu o presiune psihică pe care o au actorii debutanți la fiecare replică spusă în fața juriului.

Trebuie să mulțumim acestor oameni că ne reprezintă și că o fac bine. Încă nu am auzit personal pe cineva să se plângă de activitatea lor, ei având parte doar de feedback pozitiv. Bine… există invidii legate de așa zisele poziții în ierarhia trupelor, pentru că fără concurență nu s-ar mai numi concurs. Am cunoștințe, colege de clasă care se antrenează la Cheers. Mereu au atitudinea de pe scenă… adică acel zâmbet.

Garantez, nu e fals.

Pe fete le găsiți aici.

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns