Fluturi- Irina Binder

"în Recenzii" by

Autor:  Irina Binder

Anul apariției: 2012

Editura: For You

Număr de volume: 3

Număr de pagini: 980

„  Ce bine ar fi

dacă nu ne-am mai teme

   atât de mult de schimbări…

Nicio schimbare

nu poate fi mai grea

       decât o viață netrăită ”

Irina Binder, o tânără româncă, mai precis o brașoveancă ne destăinuie în această carte, viața sa, şi cred că cel mai palpitant, sentimentele sale!

Această carte o are ca protagonistă chiar pe Irina, care într-o seară îi întâlnește pe Matei și Robert, într-un club. Povestea nu se opreşte aici, Matei o caută… aceasta se îndrăgostește de farmecul lui şi chiar acceptă să se mute cu el la București fără să stea prea mult pe gânduri, în aceeași casă unde locuia și Robert, probabil nimic neîntamplator. Irina ajunge să se simtă neglijată de Matei, fapt pentru care aceasta se îndrăgostește de Robert, care este mereu în preajma ei, îi oferă atenţia de care ea are nevoie… . Împreună cu Matei, Irina avea parte atât de momente frumoase, cât și de momente mai puţin frumoase. S-a ajuns în punctul în care excesul lui de gelozie ajungea la agresiune… .

Ce va face Irina, va lupta pentru relația sa cu Matei, renunțând la fericire sau se va arunca în brațele protectoare și iubitoare ale lui Robert… ?

Citind această serie de romane am descoperit o nouă latură a mea, o nouă „eu” care a realizat faptul că îi place lectura… . Din prima clipă în care am început să citesc primul volum ,,Fluturi” am fost captivată atât de povestea prezentată, cât și de felul în care era scrisă.

Am citit cu sufletul la gură, trăind emoții precum: fericire, dispreț, compasiune, nedumerire, înțelegere, toate acestea făcându-mă să înţeleg personajul principal, Irina, trăind povestea odată cu ea… .

Vă recomand această carte și vă asigur că nu o să vă puteți dezlipi de ea!

 

                    Alexandra  Măchițescu

Elevă la Colegiul Național " George Coșbuc" Năsăud. Îmi place să cânt și să socializez. Fac voluntariat în tabere de copii, îmi doresc să devin educatoare/ învățătoare, deoarece îmi plac copiii și îmi place să-i învăț lucruri noi

Lasă un răspuns