Dacă tot vine primăvara, să încercăm să discutăm puțin despre tendințe în modă, despre culoarea anului 2018, care este o nuanță de mov, fiind botezată ultra violet.
Această culoare a fost aleasă de către celebrul Institut Pantone.
Această nuanță a fost aleasă pentru faptul că reprezintă putere, luptă și originalitate.

Stilul? Stilul tău nu este reprezentat de branduri sau de bani, stilul tău este stilul tău, de la un comportament adecvat, la o atitudine corespunzătoare, până la felul în care te îmbraci și porți hainele. Faptul că unii consideră că brandurile fac stilul, este o concluzie total greșită din punctul meu de vedere.
De aceea astăzi, v-am pregătit niște fotografii cu ținute în care se regăsește culoarea anului 2018, adică mov, nuanța de ultra violet, ținute care pot fii purtate cu banii puțini și nu neapărat branduri.
1. Dacă dorești să pari o femeie sigură și hotărâtă, atunci asortează o pereche de pantaloni puțin evazați cu o haină de blană, o pălărie și o cămașă, bineînțeles ținând cont de nuanțele, de culorile pe care le folosești. Și movul nu lipsește.
2. Ca să pari o fashionistă, sigur va trebui să porți ținuta următoare. Fusta cu motive florale transmite și ea sosirea primăverii, alături de o pereche de cizme, o bluză, un palton și o geantă. Toate astea alcătuind look-ul perfect.
Și bineînțeles, ce ne-am face fără ochelari? Ochelarii de soare nu trebuie să lipească.
3. Cum facem culoarea anului să pară mai evidentă?
Asortăm o fustă de lungime midi, cu o bluză de aceeași culoare, nelipsitele sandale verzi, o geantă potrivită ținutei și să nu uităm de ochelarii de soare. Recomand acest gen de ținută care exprimă feminitate .

Antonia Dumitru

Sursă imagini : Pinterest