Joi, 1 martie 2018, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud a avut loc prezentarea de modă intitulată „Sublimul feminin” de Tina Olari. După mulți ani în care creatoarea de modă Tina Olari și-a desfășurat activitatea peste mări și oceane, unde a devenit foarte cunoscută datorită creațiilor sale de o eleganță aparte, Tina s-a întors acasă. De această dată, pentru a prezenta bistrițenilor rochiile care au îmbrăcat de-a lungul timpului numeroase câștigătoare ale concursurilor de Miss, dar mai ales rochia care i-a adus Tinei succesul binemeritat și anume, rochia pe care a purtat-o câștigătoarea concursului Miss World 2015; rochie care, Tina a acceptat să rămână ca exponat al muzeului nostru.
Creațiile Tinei au fost puse în valoare de către manechinele cu care aceasta a colaborat încă de la începutul activității sale, fapt care demonstrează respectul acesteia pentru oamenii și locurile din care a plecat. Frumoasele manechine au defilat într-o atmosferă presărată cu note muzicale sublime, acompaniate de contrastul dintre arta picturii și cea a vestimentației, ce este moda, dacă nu o artă! Rând pe rând, am putut admira rochii cu detalii atent inserate, culori pastelate sau aprinse și nu în ultimul rând, splendidele rochii de mireasă, pe care n-ai cum să nu ți le dorești dacă te afli în postura unei viitoare mirese.
„Pentru bistrițeni este important că Tina a venit acasă!”, afirma cineva din sală. Nimic mai adevărat, ținând cont de admirația pe care i-o purtăm fiecare dintre noi. A fost, fără doar și poate, un moment unic, de neuitat, să ne aflăm în preajma celebrei Tina Olari și să-i admirăm creațiile în toată splendoarea lor.
Când a fost întrebată dacă are de gând să se întoarcă definitiv în țară, Tina ne-a mărturisit faptul că: „Practic, da! Punctul esențial, nucleul, va fi aici, la Bistrița. De aici o să merg peste tot în lume pe unde mi-am deschis porți:la Dubai, Milano, Barcelona, Madrid. Dar Bistrița rămâne acasă, iar de aici o să jonglez cu diferite locuri din lume.”
Iar cât despe drumul parcurs spre succes, celebra creatoare spune că: „Nu m-am așteptat să ajung atât de sus. Dar, iată! Mulțumesc Divinității pentru asta! Sunt fericită și mă simt privilegiată că sunt astăzi aici.”
Luna aceasta, Tina va deschide un atelier de creație și la Bistrița, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Așadar, fiți pe fază!

Mai multe pe https://tinaolari.com/