păr lung
Chiar pare ciudat, când tu doreşti să îţi laşi părul să crească. Astfel, vei avea un fir de păr sănătos, ne dorim să avem un păr lung şi sănătos, nu doar...

Părul este o adevărată comoară pentru orice femeie, la orice vârstă. Acesta contribuie la frumuseţea unei femei, de aceea trebuie îngrijit chiar dacă nu ai banii sau timpul necesar pentru a merge în mod regulat la coafor. Există şi metode simple, pe care le poţi pune în aplicare singură, trebuie să ai doar voinţă.

Unele măști sau tratamente pot fi compuse din elemente găsite în casa fiecărei femei, iar altele necesită doar un drum până la cel mai apropiat magazin naturist.

1.Spală-te corect pe cap

Ca să îndepărtezi excesul de sebum, în cazul părului gras, praful şi resturile produselor de styling, piaptănă-ţi părul înainte de baie şi foloseşte un şampon care să răspundă nevoilor tipului tău de păr. Ca să nu usuce firul de păr, apa trebuie să fie călduţă, nu fierbinte şi, eventual, fiartă înainte. Îndepărtează produsele folosite: şampon, balsam sau mască printr-o clătire foarte atentă.

2.Adaugă volum

Amestecă albuş de ou, câteva linguri de miere, 2 linguri de ulei de măsline şi 2 fructe de avocado coapte. Aplică soluţia bine amestecată pe toată lungimea părului şi lasă să acţioneze pentru 2 ore, până începe să se întărească. Apoi şamponează şi adaugă balsam cum faci de obicei.

3.Adaugă stralucire

Uleiurile de măsline şi de jojoba sunt cele mai bune pentru a face părul să strălucească. Ele trebuie aplicate pe părul uscat şi lăsate să acţioneze timp de o oră. Nu aplica uleiurile la rădăcină, pentru că părul poate deveni prea gras.

 

 

4.Păstrează culoarea

Mineralele din apa de la robinet pot deteriora calitatea vopselei în timp. Amestecă un sfert de cană de oţet alb cu o jumătate de cană de apă filtrată şi toarn-o pe păr înainte de a-l clăti cu apă rece. Pentru a neutraliza mirosul oţetului, poţi adauga câteva picături de uleiuri esenţiale, precum uleiul de lavandă.

5.Tunde-te la fiecare două luni

Chiar pare ciudat, când tu doreşti să îţi laşi părul să crească. Este esenţial să tai 6-7 mm. Astfel, vei avea un fir de păr sănătos, ne dorim să avem un păr lung şi sănătos, nu doar lung!

 

1 COMENTARIU