Decorezi

În caz că îți dorești ca locuința ta să fie învăluită de magia iernii și vrei să îți pui amprenta asupra acesteia, o bună metodă să începi ar fi să îți decorezi pereții. Mai jos ți-am pregătit o sugestie în acest sens, pe care eu personal chiar am încercat-o.

Fie că vrei să schimbi ceva la propria cameră , birou sau chiar întregii case de ce să nu începi prin a da o notă personală acesteia? Ei bine, noi îți venim în ajutor.
Unul dintre lucrurile pe care le-ai putea face în acest sens ar fi să îți decorezi locuința. Nimic ieșit din comun până acum, având în vedere că acest lucru este regăsit în majoritatea caselor. Dar, ai putea transforma acest lucru într-un hobby. Cum? Simplu:realizând mici tablouri. Ai nevoie doar de o pânză (dimensiunea rămâne la alegerea ta), culori tempera sau acrilice și pensule. Toate acestea pot fi achiziționate de la depozitul Multimaximex din Bistrița sau de la orice altă librărie. A, da, și de puțină creativitate.

Îți poți lăsa imaginația să zburde și să creezi mici tablouri de iarnă, să reprezinți cerul, marea sau orice altceva îți trece prin minte. Important este să faci câteva pentru a le pune pe pereți sau chiar să le faci cadou, de ce nu? Avantajele pot fi numeroase, în același timp ocupându-ți timpul, reușind să te relaxezi și să îți exploatezi latura artistică. De altfel, îți pui amprenta în propria casă și aceste creații pot fi chiar motivaționale.

Georgiana Cilian
Foto:Arhiva personala