Noul an ne-a adus odată cu venirea lui o listă promițătoare de seriale,pentru gustul tuturor , de la supereroi, la drame și lupte interioare, la crime bulversante și mistere gata să fie descoperite. Iată care sunt cele mai așteptate seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi,unelele dintre ele deja fiind difuzate,numai bune de vazut.
Altered Carbon
Este unul dintre cele mai așteptate seriale ale acestui an,a cărui prim sezon de 10 episoade a avut premiera in 2 februarie ,pe Netflix.Altered Carbon este un serial SF American ,bazat pe povestea cărții cu același nume.Un prizonier este adus la viață într-un nou corp după 250 de ani,timp în care a fost ,,înghețat” și are șansa de a-și câștiga libertatea prin rezolvarea unei crime tulbratoare.


Surasa imagine:Netflix

Black lightning
Este o serie de televiziune cu supereroi.Viața unui fost justițiar Black Lightning, care acum este directorul unui liceu și totodată un tată excelent, se schimbă când o gașcă de criminali vrea să pună stăpânire pe orașul Freetown,iar el este forțat să se întoarcă în rolul de supererou.Serialul a avut premiera pe 16 ianuarie ,primul sezon având 4 episoade .

Sursa imagine:imdb

The chi
Serialul premiat pe 7 ianuarie, explorează complexitatea vieții locuitorilor din partea de sud a Chicagou-lui, cu o afecțiune clară pentru personajele sale captivante.Povestea se concentrează pe Brandon, un tânăr ambițios și încrezător care visează să-și deschidă într-o bună zi propriul restaurant , dar este în conflict între promisiunea unei noi vieți și responsabilitatea sa față de mama și fratele lui.

Sursa imagine:justwatch.com

Counterpart
Iată o dramă care combină cele mai bune elemente ale thrillere-lor de spionaj cu science fiction-ul,Howard Silk,un agent de nivel inferior la o agenție de spionaj din Berlin,descoperă că organizația din care face parte păstrează secretul trecerii într-o dimensiune paralelă.Howard devine cufundat într-o lume misterioasă de spionaj, intrigi și conspirații guvernamentale și duce o viața dublă,ce depinde de cele două universuri în care se află.Un serial ce nu duce lipsa de clone, asasini, acoperiri guvernamentale și acțiune,va fi îndrăgit de iubitorii acestui gen!


Sursa imagine: wesonedry.com

Heathers
Este versiunea TV a comediei negre din 1988, “Heathers”, în care un student planuiește să ucidă copii rebeli ai școlii.Primul sezon, format din zece episoade, va fi premiat în cadrul rețelei Paramount pe 7 martie 2018,aşa că noteză-l pe lista seriarelor de văzut din primăvara aceasta.

Sursa imagini imdb.com