Cine spune că produsele cosmetice ieftine nu sunt calitative? Poate ești adolescentă si bugetul nu îți permite, sau pur și simplu nu dorești să cheltui o avere pe produsele cosmetice.
Am alcătuit un top de 5 produse ieftine si bune care nu depașesc suma de 35 lei.

1. Pentru că genele lungi si cu volum au fost mereu apreciate am ales rimelul ,,Get big lashes” de la Essence. Având o perie rotundă el permite evidențierea genelor scurte, lungindu-le si oferindu-le volum.

2. Primind o popularitate enormă in ultimii ani, iluminatorul sau ”highlighter ul” cum ii spun englezii , nu trebuie să lipsească din colecția de machiaj ! Tocmai de aceea, recomandarea noastră este iluminatorul compact ”glorious cheeks” de la Aura.

 

3. Cu toate știm că după un prânz gustos buzele noastre nu mai arată ca înainte , însă rujul lichid cu efect mat de la Radiant rămâne intact câteva ore în șir. Acesta se găsește în diferite nuanțe la un preț accesibil !

4. Mai ales iarna, buzele se exfoliaza din cauza temperaturii foarte scăzute si aspectul lor se deteriorează. Nu vă faceți griji , balsamul de buze ”baby lips” de la Maybelline vine în ajutor cu un efect imediat și multe nuanțe colorate !

 

 

5. Creionul ”auto eyebrow pencil” de la NYX este super-soluția pentru sprâncene perfect definite care rezistă o zi întreagă fără probleme ! Acesta este retractabil, are chiar și o periuță pentru pieptănarea firelor rebele.

 

Marina Coroian