Tratament împotriva acneei
Tratament împotriva acneei

Până aici, dragilor! E timpul să vă șmutruiți fețele și să aveți din nou un ten strălucitor care atrage toate privirile. Tocmai am descoperit soluția împotriva acneei! Sunt absolut sigură că o să vă facă să vă simțiți mai bine în pielea voastră.

Acneea este o problemă destul de frecventă în adolescenţă iar coşurile apar în cele mai nepotrivite zile.

Cu toate că știm principalele cauze ale acneei: o dietă haotică, consumăm prea multe dulciuri și alcool, avem multe nopți nedormite etc. De cele mai multe ori, chiar demachierea necorespunzătoare sau mai rău, absența ei cu totul înaintea somnului pot facilita apariția acestei boli de piele.

Știu că ne este, tuturor, foarte greu să refuzăm un desert când ieșim în oraș cu prietenii. Mai ales fetelor… Cărora oricum le este lene să se demachieze corect atunci când ajung acasă de la o petrecere, mai ales dacă noi abia mai dăsesc ușa casei! Știu… și eu fac la fel!

Vești bune, însă, noua “armă a frumuseții” împotriva acneei este „Espada”.

Aceasta combină tehnologia ultra puternică Light Plus cu precizia chirurgicală, astfel obținându-se o veritabilă armă special concepută pentru a elimina acneea.

Espada este rezistentă la apă si oferă 240 de utilizări per recipient. Raportul preț/calitate este, de asemenea, foarte bun!

Previne apariția erupțiilor cutanate, reduce roșeața și umflăturile, reglează sebumul pe porțiunile în care este folosit și stimulează micro-circulația. Acest mic aparat se găsește in magazinele Dauglas din toată țara.

Este disponibil în două culori: roz şi albastru. În plus este uşor de curăţat şi de transportat în excursii sau vacanţe datorită dimensiunilor sale reduse. Desigur, rezultatele și diferențele majore vor apărea în timp. După cel puțin două săptămani de tratament, nu veți mai vrea să folosiți altceva! Espada este soluția împotriva acneei!

Nu disperați însă, în final, totul va fi infinit mai bine decât ați fi crezut vreodată că va fi.