Colibița
Colibița

De ce tot mai mulți turiști, fie adolescenți, fie adulți, aleg Colibița drept destinație de vacanță atât iarna, cât și pe timpul verii în locul unui sejur pe litoral?
Răspunsul e simplu. Aerul curat, peisajul perfect pentru a-ți savura cafeaua dimineața cu prietenii, dar și numeroasele evenimente organizate au deschis ochii a tot mai mulți oameni, atât români, cât și străini. Oaza de voie bună a avut parte de o înflorire uluitoare în ultimii ani. De la numeroasele povești legate de apariția lacului de acumulare, legendele despre un așa-zis monstru, sau de biserica din fostul sat a cărei turn încă se poate zări de sub apă în perioadele de secetă, promovarea Colibiței a dus la descoperirea potențialului său. I-a fost pus în evidență misterul și totodată avantajele pe care ni le oferă.
Și ce adolescent nu ar dori măcar un weekend la Colibița, când festivaluri precum Colibița Bike Fest sau Folk Fest au loc an de an, de fiecare dată aducând ceva nou, oferind tinerilor ceea ce caută cel mai mult: spontaneitate.
Nu doar tinerii noștri dornici de distracție sau părinții noștri gata de o vacanță alături de cei dragi ajung în zona Colibiței. Tot mai mulți străini, fani ai sporturilor extreme sau a frumuseților europene descoperă ceea ce Transilvania le poate oferi, iar amatori de fotografie ar da orice pentru niște cadre spectaculoase în mijlocul naturii.
Dar nu trebuie să fii tânăr sau bătrân, nici să ai anumite hobby-uri pentru a-ți petrece vacanța la Colibița. Vino să te bucuri de simpla atmosferă relaxantă mergând în drumeții sau pur și simplu luând masa cu familia.
Cu toate acestea, dacă vrei să ai o vacanță asigurată la Colibița, este indicat să începi căutările cu o bună perioadă înainte. Locurile limitate de cazare pot reprezenta un obstacol, așa că dacă dorești un sejur de sărbători, deschide browser-ul și vezi ce mai poți găsi!
Iar noi, la 50 de kilometri de Bistrița, la poalele munților Călimani, împărțim tot ce avem de oferit frumos cu cei curioși, gata să vadă adevărata valoare a țării noastre.

Cristina Brici

Colibița 2
Colibița 2