Pulpe de pui și salată de dovlecei la grătar

"în Coolinar/De simțit" "de POV21"

Ingrediente:

Pulpe de pui dezosate……… 800 g

Dovlecei ……………………….. 600 g

Iaurt Pilos …………………….. 250 g

Ceapă verde…………………… 2 legături

Ulei de floarea-soarelui ….. 50 ml

Usturoi………………………….. 120 g

Curry ……………………………. 15 g

Lămâie………………………….. 1 bucată

Mode de preparere:

Marinăm pulpele de pui cu usturoi tocat mărunt, ulei de floarea- soarelui și curry. Între timp, tăiem dovleceii felii mai groase și le amestecăm cu ulei și usturoi tocat. Aprindem grătarul și punem dovleceii pe grătar. Prăjim până se rumenesc, apoi tăiem dovleceii gătiți cuburi mari și amestecăm cu iaurt și ceapă verde tocată mărunt. Punem pulpele de pui pe grătar și le rumenim bine, iar când sunt gătite stoarcem o lămâie peste carne direct pe grătar.

Servim împreună cu salata de dovlecei!

Poftă buna!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*