Bruschete cu ciuperci champignon

O rețetă foarte simplă pe care o poți încerca oricând, căci nu necesită foarte mult efort, timp sau ingrediente; rezultatul, în schimb, este deosebit de delicios și cel mai important, sănătos. Tocmai din această cauză, noi vă recomandăm bruschetele cu ciuperci champignon, o rețetă ce categoric nu trebuie ratată!

Ingrediente:

300 g ciuperci champignon

4 felii de pâine

60 ml ulei de măsline Primadonna

2 căței de usturoi

O ceafă verde

Sare de mare Castello

Piper boabe Mikado

Mod de preparare:

Ciupercile se curăță, se spală și se taie felii. Usturoiul se pisează și se pune la călit un minut în ulei de măsline , apoi se adaugă în tigaie. Se condimentează totul cu piper proaspăt măcinat și sare de mare.

Feliile de pâine se prăjesc puțin în toaster, iar peste ele se va pune un strat generos de ciuperci prăjite cu usturoi. Ceapa verde se toacă fin și se presară peste feliile de pâine cu ciuperci. Se pot servi imediat.

Poftă bună!

Bontaș Gina
Bontaș Gina
A absolvit Liceul Teoretic Solomon Haliță- Sîngeorz-Băi, profil filologie, în prezent este stundentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Babeș-Bolyai. A cochetat cu scrisul încă din copilărie, momente în care a schițat primele poezii care au pus de fapt bazele primei sale cărți. Până în prezent a scris două cărți. “De dorul tau...” o carte de poezii și proză scurtă “Certată cu Dragostea” un roman care surprinde perioada adolescentei. În mâna ei orice condei pare însuflețit!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare