Tu știai ASTA despre Aloe Vera?

Toate speciile de Aloe sunt plante semitropicale care pot crește numai în condiții climatice unde nu există pericolul temperaturilor sub zero grade, dar sunt excelente plante de apartament, chiar foarte rezistente dacă sunt îndeplinite condițiile minimale, esențială fiind lumina.

Aloe Vera – planta suculentă care crește în mod special în interiorul casei sau al apartamentului. Nu este exclus faptul că poate fi scoasă afară dacă nu mai sunt condiții de îngheț.

Plantarea se face într-un ghiveci cu drenaj bun, într-un amestec de turbă și nisip, udându-se rar. Poate crește până la 1 m înălțime și înflorește pe timp de vară.

Studiile au arătat că frunzele de Aloe conțin elemente active – de la enzime, aminoacizi, zahăr, vitamine și minerale benefice sănătății. Aloe Vera e considerată un leac universal, care poate fi cultivat  acasă, în ghiveci. Aloe Vera conţine 20 dintre cei 22 de aminoacizi  existenţi în structura corpului uman, inclusiv şapte din cei opt aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi de organism.

Aloe Vera:

Activează circulaţia sanguină;

Este remediu împotriva extenuării;

Tratament în anemie;

Acestea sunt doar câteva din afecțiunile pe care Aloe Vera poate combate.

Sănătatea poate fi la îndemâna ta, totul depinde doar de tine!

 

Bontaș Gina
Bontaș Gina
A absolvit Liceul Teoretic Solomon Haliță- Sîngeorz-Băi, profil filologie, în prezent este stundentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Babeș-Bolyai. A cochetat cu scrisul încă din copilărie, momente în care a schițat primele poezii care au pus de fapt bazele primei sale cărți. Până în prezent a scris două cărți. “De dorul tau...” o carte de poezii și proză scurtă “Certată cu Dragostea” un roman care surprinde perioada adolescentei. În mâna ei orice condei pare însuflețit!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare