Cărți sau Seriale!?

Instrumente mortale

Serialul „Shadowhunters” care a fost inspirat după mult îndrăgita serie „Instrumente mortale” a Cassandrei Clare este BUN. Și trebuie să recunosc că sunt destul de subiectivă pentru că pur și simplu am adorat cărțile și faptul ca am avut o idee despre cum ar putea arăta m-a ajutat foarte mult. Însă nu pot nega faptul că regizorul a păstrat doar conflictele principale și pe cele secundare le-a readaptat după propria viziune, lucru care i-a adus destul de mult hate din partea fanilor cărților. Toată acțiunea se învârte în jurul unei tipe care este martora unei crime pe care doar ea o
poate vedea. Dacă nu l-ați văzut până acum, nu știți ce pierdeți!

The Vampire Diaries

Nu puteam să nu trec și acest serial pentru că e primul în care regizorul a făcut o treabă mai bună decât scriitoarea; și acest lucru este de apreciat. Dacă la „Shadowhunters” mă plângeam că nu s-au păstrat detaliile principale, în acest caz inițiativa schimbării a avut un mare succes. Acest lucru a făcut acțiunea mai captivantă, iar personajele mai interesante ( în special pe Elena și Damon care au un aer complet schimbat în carte).
Este o adevărată aventură adolescentină și merită văzută fără rețineri!

The secret circle

Încă de la început pot spune că respectă tiparul „cărțile mai bune decât ecranizarea”. Însă dat fiind faptul că eu le-am citit când eram mai micuță, m-am bucurat să văd că cineva a luat inițiativa de a le pune pe micile ecrane. Dar asta nu înseamnă că nu am observat diferențele majore dintre ele, care din păcate nu au avut același efect ca și la “The vampire diaries” și au dus la anularea sezonului 2. Mare păcat, zic eu pentru că începea să se simtă evoluția producției, iar finalul chiar și acum m-a lăsatcu semne de întrebare.

Deac Alexandra
Deac Alexandra
Elevă la Colegiul Național George Coșbuc, profil pedagogic. Îi place să se implice în orice activitate care implică un spirit energic și creativ, mereu cu zâmbetul pe buze. Pasionată de o diversitate de activități de la dans și sport până la scris și citit. Face parte din echipa POV21 din luna martie și prin implicarea ei în aceasta încearcă să se cunoască mai bine pe sine.
Articolul precedent
Articolul următor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare